Over ons

Kok Bertie Duiverman staat garant voor meer dan 30 jaar kookervaring en dat proef je! Bij De Engel bent u aan het juiste adres voor een smaakvolle maaltijd met liefde bereid.

Na de Middelbare Hotelschool heeft Bertie onder andere gewerkt als kok bij gerenommeerde bedrijven. Ook in de Catering en Partyservice heeft hij zijn sporen verdiend! Hij kent de markt als geen ander. Toen de kans zich voordeed om een winkel en cateringservice zelfstandig te kunnen oppakken, heeft hij deze kans meteen benut.

Vanuit de winkel aan de Zonnebloemstraat is het mogelijk om diverse maaltijden en vleesspecialiteiten te halen, welke thuis kant en klaar te gebruiken zijn. Maaltijden zoals bami en nasi, verschillende stoofpotjes of een stamppot met gehaktbal of draadjesvlees, het aanbod is ruim. Vanuit het seizoen bekeken en met lokale streekproducten bereid. Uiteraard voldoet de winkel aan alle kwaliteitseisen die worden gesteld; u kunt rekenen op topkwaliteit.

Wist u over ons, dat alle producten ambachtelijk worden bereid? Bij De Engel wordt elk afzonderlijk product op traditionele wijze zelf klaargemaakt.

De Engel biedt voor elke portemonnee wat wils, waarbij de kwaliteit altijd voorop staat.

De-Engel-Maaltijdenhuis-chefkok-Bertie-Duiverman-P4165456